Generikus Syphilis test - Syphilis Test

 • Syphilis Test

  Syphilis Test

  syphilis test

  Szifilisz teszt (Syphilis Test) a minõségi membrános készüléken alapuló immunpróba a TP antitestek (IgG és IgM) kimutatására a teljese vérben, savóban vagy vérplazmában. Az ilyen teszt eljárás során rekombináns szifilisz antigén a készülék környékében levõ tesztvonalban bénul meg. Amikor a mintadarab a készülék mintadarabjával egészült ki, az a tesztben levõ szifilisz antigénnel bevont részecskére reagál. A keverék kromatográfiásan halad a teszt csík hosszában és megbénult szifilisz antigénre reagál. A kettõs antigén teszt formátuma mind IgG mind IgM antitestet tud kimutatni a mintadarabokban. Ha a mintadarab TP antitestet tartalmaz, akkor egy színes vonal jelenik meg a tesztvonal környékében, ami pozitív eredményt mutat. Ha a mintadarab TP antitestet nem tartalmaz, akkor semmilyen színes vonal sem jelenik meg a tesztvonal környékében, ami negatív eredményt mutat.
  Több információ »

  Ft 598.18

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Máris megkaptam a csomagomat. Volt egy kis probléma vele, mivel a futár állítása szerint nem fért be a postaládába, pedig a szállításnál ezt a lehetőséget kértem.
  Mivel nincs mindig otthon valaki, ezért a csomagot végül a munkahelyemre kellett hozatni. Ezzel aztán nem volt semmi gond.
  Egy kicsit ugyan utána kellett járnom a 4 extra tablettámért, ám ez is pár napon belül megérkezett légipostán.
  Azt javasolnám, hogy kicsit jobban figyeljnek a szállítás ezen részére, így elég sok felesleges költséget meg tudnának spórolni. Egyszerűen csak csomagoljanak mindent egy pakkba.
  Mindent összevetve, jó kiszolgálás. - Jani