I - Ilosone, Imdur, Imitrex, Imodium, Imuran, Inderal, Inderal La, Indocin, Indocin Sr, Inspra

 • Ilosone

  Generikus Ilosone

  Erythromycin 250/500mg

  Generic Ilosone is used to treat many kinds of infections and to prevent ''strep'' infections in patients with a history of rheumatic heart disease who may be allergic to penicillin.
  Több információ »

  Ft 185.36
 • Imdur

  Generikus Imdur

  Isosorbide Mononitrate 10/20/30/60mg

  Generic Imdur is used for preventing angina (chest pain) caused by heart disease.
  Több információ »

  Ft 151.58
 • Imitrex

  Generikus Imitrex

  Sumatriptan 25/50/100mg

  Az Imitrex generikus migrénes fejfájás kezelésére szolgál, mind elõjellel, mind elõjel nélkül (pl. villogó fény, hullámvonalok, sötét foltok). Az elõjel olyan különleges érzés vagy vizuális inger, amely figyelmezteti a jövõ rohamról. A migrénes fejfájás megelõzésére nem szolgál.
  Több információ »

  Ft 909.50
 • Imodium

  Generikus Imodium

  Loperamide 2mg

  Generic Imodium is used for treating symptoms of certain types of diarrhea. It is also used to decrease the amount of discharge from an ileostomy.
  Több információ »

  Ft 151.67
 • Imuran

  Generikus Imuran

  Azathioprine 50mg

  Generic Imuran is used for preventing kidney transplant rejection along with other medicine. It may also be used to treat signs and symptoms of active rheumatoid arthritis.
  Több információ »

  Ft 260.00
 • Inderal

  Generikus Inderal

  Propranolol 10/20/40mg

  A Generic Inderal a magas vérnyomás vagy pitvarfibrilláció kezelésére szolgál. Ezt használjak a következőkre: anginás betegeknél az angina gyakoriságának csökkentésére és a tűrőképesség fokozására; a szívinfarktus kockázatának csökkentésére olyan betegeknél, akik túléltek a szívrohamot; bizonyos típusú remegések, a hipertrófiás subaortis stenosisnak nevezett szívbetegség kezelésére vagy a pheochromocytoma (mellékvese daganat) bizonyos tüneteire. A migrénes fejfájás megelőzésére is használják.
  Több információ »

  Ft 168.52
 • Inderal La

  Inderal LA

  Propranolol 40/80mg

  Generic Inderal LA is used for treating high blood pressure or atrial fibrillation. It is used in patients with angina to decrease angina frequency and increase exercise tolerance; to decrease the risk of heart death in certain patients who have survived a heart attack; to manage certain types of tremors, a heart condition called hypertrophic subaortic stenosis, or certain symptoms of pheochromocytoma (an adrenal tumor). It is also used to prevent migraine headaches.
  Több információ »

  Ft 242.58
 • Indocin

  Generikus Indocin

  Indomethacin 25/50mg

  Generic Indocin is used for treating moderate to severe rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankylosing spondylitis, gout or certain types of bursitis and tendonitis.
  Több információ »

  Ft 176.95
 • Indocin Sr

  Indocin SR

  Indomethacin 75mg

  Generic Indocin Sustained-Release is used for treating moderate to severe rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankylosing spondylitis, gout or certain types of bursitis and tendonitis.
  Több információ »

  Ft 328.61
 • Inspra

  Generikus Inspra

  Eplerenone 25/50mg

  Az Eplerenone gátolja az aldoszteron nevű hormon szervezetre gyakorolt hatását. Az aldoszteron a vérnyomás szabályozásában játszik fontos szerepet. Az Eplerenone-t a szívroham után kialakult, pangásos szívelégtelenség kezelésére használják. Az Eplerenone-t magas vérnyomás (hipertónia) esetén is alkalmazzák.
  Több információ »

  Ft 421.21
 • Intagra

  Intagra®

  Sildenafil Citrate 100mg

  A Silagra® a férfiak Impotenciájának, vagy más néven az Erekciós Diszfunkciójának kezelésére szolgál.
  Több információ »

  Ft 606.59
 • Iressa

  Generikus Iressa

  Geftinib 250mg

  A Generic Iressa (gefitinib) rákellenes gyógyszer, amely gátolja a rákos sejtek növekedését és terjedését a szervezetben. A Generic Iressa-t nem kissejtes tüdőrák kezelésére alkalmazzák. A Generic Iressa-t néha a szervezet más részeire átterjedő rák kezelésére használják.
  Több információ »

  Ft 3033.10
 • Isofair

  Isofair®

  Isotretinoin 10/20/30/40mg

  Isofair egy különleges, puha gél kapszula egy vörös színű. Ezek célja, hogy akne kezelésére, valamint egyéb problémák ilyen a bőrön. A hatóanyagok a gyógyszer egy szintetikus analóg-vitamin, izotretinoin. Tabletta törvény elsősorban az emberi géneket, amelyek felelősek a működését, a faggyúmirigyek. Ennek eredményeként a használja ezt a gyógyszer, van egy jelentős csökkenése a faggyú váladék. Ez vezet a teljes semlegesítés a akne probléma területeken. Amellett, Isofair szintén regeneráló tulajdonságai, ami jelentősen felgyorsítja a kezelési folyamat. Amint akne, valamint egyéb betegségek, a bőr kezdődik, hogy eltűnik, ennek eredményeként a hatás a gyógyszer összetevőinek a integumentary rendszer, anyagcsere aktív. Mindez azt eredményezi, hogy a gyors gyógyulás érintett területeken a bőr, anélkül, hogy a legcsekélyebb jele a problémákat. Ez az Generic Accutane által termelt Indiai gyógyszeripari cég, a neve Johnlee Pharmaceuticals.
  Több információ »

  Ft 454.92
 • Isordil

  Generikus Isordil

  Isosorbide Dinitrate 10mg

  Generic Isordil is used for preventing symptoms of angina (chest pain) caused by heart disease. This medicine is used alone or with other medicines. This medicine is NOT intended for the immediate relief of acute attacks of angina.
  Több információ »

  Ft 242.67
 • Isordil Sublingual

  Generikus Isordil Sublingual

  Isosorbide Dinitrate 5mg

  Generic Isordil Sublingual is used for preventing symptoms of angina (chest pain) caused by heart disease. This medicine is used alone or with other medicines. This medicine is NOT intended for the immediate relief of acute attacks of angina.
  Több információ »

  Ft 197.17

Ország, nyelv, és pénznem

Közösségi könyvjelző:

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Köszönöm a megkeresést, valóban megkaptam a tablettákat és volt szerencsém ki is próbálni őket. Nagyon elégedett vagyok, és a barátnőm is az.
  Köszi - Dani